Nu börjar träningen - snart är det vår!

Inledde morgonen med att hänföras av soluppgången, så vackert det är när snön gnistrar och man ser att det är kallt. Har mycket hellre knarrsnö och kyla än blötsnö och nollan. Patricias häst Cotten kom in med högklackat igår kväll, och skred till boxen på ett sätt som hade gjort Victoria Beckham avis. Snyggt jobbat!

Sulor var liksom inte nödvändigt senast han skoddes, men nu åker de på!

Den årliga vaccinationen klarades av igår och veterinären passade på att ta en titt på Armanis tänder. Där fanns det ett par vargbissingar som måste tas bort, så nu är tid bokad för det.
Hade redan innan bokat tid för massage till Armani också, känns riktigt bra att göra en ordentlig check nu när han börjar ridas ordentligt. Han ska hoppas in och kanske ut och tävla lite smått.

Jag vet att det är många runtom i landet som börjar förbereda sig för treårstest i vår eller kvalitetsbedömning i sensommar, det skulle vara spännande att veta hur ni planerar er träning?


Armani på treårstest förra året, i år är det dags för kvalitén!

Vi planerar just nu en clinic som kommer att handla om just det, träning och utbildning av de unga hästarna. I vår grovplanering tänker vi oss att ha med en 4-, en 5-, och en 6-åring där vi med hjälp av en duktig unghästutbildare tittar på mognaden hos de olika hästarna, hur de rör sig och hur vi bör tänka när vi börjar rida dem på allvar och upp till dess att de ska vara "vuxna".
Vad tror ni om det? Spännande va!

Vi önskar er en härlig start på helgen!
// Linda & Patricia
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort