Vår ute, vår inne....

Våren gör sig påmind överallt! Solen är upp avsevärt mycket längre och värmer avsevärt mycket mer, knoppar letar sig upp ur jorden här och där.

Vårnyheterna börjar nu också fylla webshopen, även om det går långsamt. Gjorde du dina behovsfynd på Scandinavium så kan du unna dig att ta en titt bland nyheterna på Hippotique.se. Där hittar du lyxiga skjortor och pikéer från Fior da Liso, ett nytt märke grundat av Lotte Schockemöhle. Vad tycker ni?

De närmaste dagarna kommer det att fyllas på med produkter ur vår- och sommarkollektionerna från Cavallo, Gersemi, Schockemöhle, BVertigo och ytterligare produkter som vi prövat och nu vill utöka vårt sortiment med.

I och med detta, och självklart med stundande flytt i åtanke, har vi denna vecka slutspurt på vår rea i butiken. Välkommen upp imorgon onsdag, då vi har öppet mellan 17-22.

En liten förhandstitt på Cavallos ridkappa Tatjana - vattentät, vindtät, andas. Vid ridning fästs jackan med bensnören och skyddar dina lår mot vind och väta. Som alla Cavallos plagg är den otroligt följsam och mjuk och känns knappt att man har den på sig...

Missa för guds skull inte Cavallos ridbyxor! Passform, kvalite och hållbarhet är top of the line, och har du inte provat än så gör det!

Hälsningar
Linda

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort