Team Hippotique till OS!

Hoppas gör vi ju förstås, även om det inte är riktigt klart än.... ;).

Hur som helst är Josefine Krönfeldt, teamryttare i dressyr för Hippotique, och hennes vackra valack Miró i skrivande stund och visar upp sig för Kyra Kyrklund och Bo Jenå, i en uttagning som kallas Rioprojektet. Tanken är att samla en spetstrupp som fokuserat tränar inför OS i Rio 2016. Hur stort är inte det?!!!

Bara att de kommit så här långt i uttagningarna är jätteimponerande, och vi gläds enormt mycket åt framgångarna. Vi vet vilket hårt jobb och superfokus som ligger bakom, och Josefine gör det mesta av jobbet själv. Hon har hängivna föräldrar som stöttar och hjälper till, men med många hästar i stallet och egen gård blir det inte mycket tid över till annat än hästarna. Hästarna är den här 21-åringens liv!



Kombinationen Josefine - Miró har haft en spikrak karriär och idel framgång sedan Miró blev förstahäst i stallet i höstas när Josefines förra tävlingshäst Poet 996 åkte tillbaka till sin ägare efter 5 fantastiska år med Josefine i sadeln. Läs mer om framgångarna med Poet här. Han blir 8 år i år, Miró, och är en av familjen Krönfeldts egna uppfödningar. Rätt bra jobbat får man väl säga. Den dagen skönhet och utstrålning delades ut stod Miró nämligen först i kön. Eller vad anser ni?



Nu i helgen debuterade de MsvA och knep en tredjeplacering! Med ett resultat på 64,69% trots att poängskalan ända nerifrån två fanns representerat i protokollet så förstår man att det blev en hel del höga poäng också! Enligt Josefine själv så fegred hon för att hålla honom på mattan, och vi ser fram emot vad som händer när hon släpper till.

Rodeo eller OS, det kommer i alla fall inte att bli tråkigt!

// Linda & Patricia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort