Snygga funktionsstrumpor från Rönisch!

Hej på er,

Lite småtrött på denna blåst som aldrig tycks ge sig. Vill ha sommar nu. Dock gärna utan alla jobbiga insekter som hör till, lite för mycket begärt kanske?.

Denna vecka står eventplanering överst på Hippotiques "attgöralista". Vi har flera spännande event på gång de närmaste månaderna.
Första datumet ni ska boka in är redan den 8e Juni, då vi bjuder in till uppsutten clinic på Heda ridklubb med en av våra teamryttare Josefine Krönfeldt.
Josefine kommer rida den godkända hingst Poet 996 som hon tränar och tävlar upp till svår dressyr. Under kvällen kommer Josefine dela med sig av sina tankar kring tränings och tävlingsupplägg och även avsluta med att rida en kür. En presentation av Josefine hittar du på vår hemsida under fliken "Teamryttare". Du kan även följa Josefine och hennes hästar på www.kronfeldt.se

Under kvällen kommer ni givetvis kunna handla varor från butiken.
Vi startar klockan 18.00 och det är Fri entré!

Förra veckan fick vi hem leverans från Mattes och Rönisch.
Från Mattes har vi tagit hem dels den klassiska fårskinnspadden och även två schabrak med inbyggd padd. Dessa schabrak går att beställa precis i de färger och kombinationer man själv önskar. Kom in till oss så hjälper vi dig att ta fram det perfekta schabraket för dig och din häst.

Från Rönisch har vi fått hem en stor leverans med funtionsstrumpor. Dessa strumpor är supersköna och passar mycket bra i sommar då de andas och håller fötterna torra. Finns i grått och svart och kostar 59 kronor/par.
Från Rönisch kommer vi ta hem fler härliga produkter såsom funtionstoppar, sportbhar och underkläder som passar perfekt till ridning och träning i allmänhet.

Ha det gott så hörs vi snart igen!

Hälsningar
Linda & Patricia
 
Postat av: Josefine Krönfeldt

Har äntligen skrivit lite på hemsidan! Check it out :)

2011-05-25, 11:48:52 - URL: http://www.kronfeldt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort