40-årsjubileum i Åtvidaberg

Ett stort tack till vår fantastiska teamryttare Josefine för en väl genomförd clinic.

Det är så härligt att se vilken hermoni det finns mellan ryttare och häst. Man riktigt ser hur de trivs i varandras sällskap. Poet skulle verkligen gå genom eld för Josefines skull.

En sak som vi fastnat för hos Jossan, som vi även fick ta del av igår under clinicen är hennes sunda träningtänk. Det ska vara roligt att rida! Både för häst och ryttare. Och nog fick vi se att Poet tycker att det är kul att träna med Josefine på ryggen:)
Clinicen avslutades med en lite improviserad version (ridhuset var lite för kort för att ritten skulle stämma till musiken) av Josefine och Poets Kürprogram som bland annat gav dem en silvermidalj SM helgen som varit!


Nu packar vi ihop butiken på nytt och förbereder oss inför helgen då vi kommer att befinna oss på Åtvidabergs ridklubb där man firar 40-årsjubileum och invigningen av det nya ridhuset. Dom har ordnat med en riktig familjefest där man kommer kunna ta del av kändishoppningar, riduppvisningar, öppethus i stallarna, korvgrillning och mycket mer. Under dagen kommer även Tobbe Larsson- Känd från ponnyakuten hålla en tvåtimmars clinic. Biljetter till det hittar ni på www.ticnet.se. Mer om eventet kan ni läsa på http://www.ark-ridklubb.com/.



Ha en härlig torsdagseftermiddag!

Hälsningar
Linda & Patricia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort